Het Torenhuis op Texel. Het Torenhuis at Texel.

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 205407
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
104 gratis verzending!

Omschrijving

Het Torenhuis is de oudste boerderij op het Nederlandse Waddeneiland Texel. Het dateert uit 1578. Het staat aan de Westerweg niet ver van het bos en strand prachtig in het Texelse landschap.

The Tower House is the oldest farm in the Dutch island of Texel. It dates from 1578. It is for the Westerweg not far from the forest and beautiful beach in the Texel landscape.

Das Tower House ist der älteste Bauernhof in der niederländischen Insel Texel. Es stammt aus dem Jahr 1578. Es ist für die Westerweg ist nicht weit vom Wald und schönen Strand in der Texel Landschaft.

Le Tower House est la plus ancienne ferme de l'île hollandaise de Texel. Elle date de 1578. Il est pour le Westerweg non loin de la forêt et belle plage dans le paysage de Texel.

Over Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) profielfotoWelkom in de shop van Justin Sinner Pictures. (uw foto niet hier? mail naar JSinnerPictures@hotmail.com) Mijn naam is Justin, ik ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen. Veel plezier bij het bekijken en/of bestellen van mijn foto's. Met vriendelijke groet, Justin - Justin Sinner Pictures - JustinSinner.nl

Alle werken