Icarus blauwtje op Texel / Common blue on Texel

Werkcode: 245 036 Kopieer de werkcode

Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) profielfoto De groep blauwtjes is genoemd naar de blauwe kleur op de bovenkant van de vleugels. Het zijn relatief kleine vlinders, die we overal in Europa kunnen vinden. Niet alle blauwtjes zijn overigens blauw: van de meeste soorten heeft het vrouwtje een bruine bovenkant.

The blues group is named after the blue color on the top of the wings. They are relatively small butterflies, we can find anywhere in Europe. Not all blues are otherwise blue: the most species the female has a brown top.

Le groupe de blues est nommé d'après la couleur bleue sur le dessus des ailes. Ils sont relativement petits papillons, nous pouvons trouver partout en Europe. Tous les Blues ne sont pas autrement bleu: la plupart des espèces, la femelle a un haut brun.

Die Blues-Gruppe wird nach der blauen Farbe auf der Oberseite der Flügel genannt. Sie sind relativ kleine Schmetterlinge, können wir überall in Europa finden. Nicht alle Blues sind sonst blau: Die meisten Arten der Weibchen hat eine braune Spitze.

Dit werk wordt aangeboden door Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Mijn naam is Justin, ik ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen.

Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen.

Ik probeer iedere foto zijn eigen bewerking te geven, 1 die bij de foto en sfeer past en zo krijg je niet op iedere foto dezelfde bewerking wat het anders wee saai zou maken.

Veel plezier bij het bekijken en/of bestellen van mijn foto's. Met vriendelijke groet, Justin - Justin Sinner Pictures - JustinSinner.nl - jsinnerpictures@hotmail.com - 0683699094

Meer weten over Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Karin
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Cos Vreugdenhil
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good product, delivered on time (Original) Goed produkt, keurig op tijd geleverd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Fam. Jansen
Nederland
4.5 / 5

Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Johannah
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit,zorgvuldig verpakt,en een fantastische ontroerende mail als het werk overgedragen word, aan de bezorgdienst. Hier gaan we heel lang plezier van hebben.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Guus van Herwaarden
Nederland
5 / 5

Gewoon super
Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Monique
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Snelle communicatie...meedenkend..geweldige service..mijn complimenten. Zeer blij met mn aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
P.M.E dap-van Dap-van meura
Nederland
5 / 5

Top.
Prettig contact, snelle afhandeling, degelijk verpakt. En het werk hang werkelijk prachtig aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Wim Bolsens
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Jan
Nederland
4.5 / 5

Positief
Perfect zoals verwacht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vlinder werk Icarus blauwtje op Texel / Common blue on Texel van Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden