Werkcode: 394801

Lamsoor op Texel / Statice on Texel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
110 gratis verzending!
Lamsoor op Texel / Statice on Texel van Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Elk jaar in natuurgebied de Slufter op het grootse Nederlandse Waddeneiland Texel groeit en bloeit het prachtige paarse plantje Lamsoor.

Every year in the Slufter nature reserve on the largest Dutch Wadden island of Texel, grows the beautiful purple plant Statice.

Jedes Jahr im Naturschutzgebiet Slufter auf der größten niederländischen Watteninsel Texel wächst und blüht die wunderschöne, purpurfarbene Pflanze Lamsoor.

Chaque année, dans la réserve naturelle de Slufter, sur la plus grande île néerlandaise de Wadden, Texel, la belle plante mauve de Lamsoor pousse et fleurit.

Over Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) profielfotoWelkom in de shop van Justin Sinner Pictures. (uw foto niet hier? mail naar JSinnerPictures@hotmail.com) Mijn naam is Justin, ik ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen. Veel plezier bij het bekijken en/of bestellen van mijn foto's. Met vriendelijke groet, Justin - Justin Sinner Pictures - JustinSinner.nl

Alle werken