Molen en zonsondergang op Texel / Windmill and sunset on Texel

Werkcode: 308 972 Kopieer de werkcode

Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) profielfoto De molen van het Noorden, nabij Oost op Texel, gefotografeerd tijdens een prachtige zonsondergang. De wolken, het water, de kleuren en de molen alles lijkt perfect. De foto heeft veel media aandacht gekregen.

The mill of the north, near East on Texel, photographed during a beautiful sunset. The clouds, the water, the colors and the mill everything seems perfect. The picture has a lot of media attention.

Le moulin du nord, près de l'Est sur Texel, photographié lors d'un beau coucher de soleil. Les nuages, l'eau, les couleurs et le moulin tout semble parfait. L'image a beaucoup d'attention des médias.

Die Mühle im Norden, in der Nähe von East auf Texel, bei einem schönen Sonnenuntergang fotografiert. Die Wolken, das Wasser, die Farben und die Mühle scheint alles perfekt. Das Bild hat eine Menge Aufmerksamkeit der Medien.

Dit werk wordt aangeboden door Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Mijn naam is Justin, ik ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen.

Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen.

Ik probeer iedere foto zijn eigen bewerking te geven, 1 die bij de foto en sfeer past en zo krijg je niet op iedere foto dezelfde bewerking wat het anders wee saai zou maken.

Veel plezier bij het bekijken en/of bestellen van mijn foto's. Met vriendelijke groet, Justin - Justin Sinner Pictures - JustinSinner.nl - jsinnerpictures@hotmail.com - 0683699094

Meer weten over Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    C.Aangeenbrug
    Nederland
    5 / 5

    Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    Wil
    Nederland
    5 / 5

    Niets op aan te merken!
    Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Jam hair and makeup
    Nederland
    5 / 5

    Contact en servicegericht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Ruud
    Nederland
    5 / 5

    Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
    Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Fredérique
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    U. Holwerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Rien
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig, top bedrijf!
    Heb onlangs 2 werken besteld, de eerste was tijdens verzending beschadigd, na melding heel snel een nieuw exemplaar ontvangen, top! Hele goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Maartje
    Nederland
    5 / 5

    Alles en iedereen is prima daar
    Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Rachelle de Wit
    Nederland
    5 / 5

    Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    RichardvdK
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Marleen Debuck (Leen)
    Nederland
    4 / 5

    Goede service, er was een fout en Direkt verholpen

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Kim
    Nederland
    5 / 5

    Goed geregeld
    Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Molen en zonsondergang op Texel / Windmill and sunset on Texel van Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden