Schaapjes in de winter op Texel / Sheep during the winter on Texel van Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 249335
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
112 gratis verzending!

Omschrijving

Texel is een echt schapeneiland, ook in de winter staan ze, met hun wollen winterjas, gewoon in het land. Het oude houten hek heb ik gebruikt als natuurlijke omlijsting.

Texel is a real sheep island, even in winter they are outside, with their woolen winter coat. The old wooden fence I used as a natural frame.

Texel ist eine echte Schafe Insel, auch im Winter sind sie draußen, mit ihren wollenen Wintermantel . Der alte Holzzaun benutzte ich als natürlichen Rahmen.

Texel est une véritable île de moutons, même en hiver, ils sont à l'extérieur, avec leur manteau d'hiver en laine. La vieille clôture en bois I utilisé comme un cadre naturel.

Over Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) profielfotoMijn naam is Justin, ik ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen. ook maak ik abstracte foto-kunstwerken met o.a. olie, water, ecoline en verf. Veel plezier bij het bekijken en/of bestellen van mijn foto's. Met vriendelijke groet, Justin - Justin Sinner Pictures - JustinSinner.nl - jsinnerpictures@hotmail.com - 0683699094

Alle werken