Skyline van Deventer / Skyline of Deventer van Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 254091
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
106 gratis verzending!

Omschrijving

Deventer is een van de oudste steden van Nederland.[1] De plaats staat al in 9e-eeuwse bronnen van het bisdom Utrecht vermeld. In een oorkonde uit 877 wordt gesproken over zeven hoeven in Daventre portu [2] (de haven Deventer). In 952 wordt Deventer in een schenkingsoorkonde van koning Otto I als stad vermeld.[3] Nadat de plaats in de loop der tijd steeds meer rechten en privileges had verworven, ontving ze in 1123 van keizer Hendrik V de beschikking over de gemeentelijke gronden. Dit wordt door historici beschouwd als het moment van verkrijgen van stadsrechten door de inwoners.[4] De stad heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

Deventer is one of the oldest cities in the Netherlands. [1] The place is already mentioned in the 9th century sources of the diocese of Utrecht. In a charter from 877 mentions seven hooves Daventre portu [2] (the Deventer harbor). In 952 Deventer is a donation charter of King Otto I mentioned as a city. [3] After the place in the course of time had acquired more rights and privileges they received in 1123 by Emperor Henry V access to the communal grounds. This is considered by historians as the moment of obtaining city rights by the people. [4] The city has the oldest stone house, the oldest public park and the Athenaeumbibliotheek also the oldest scientific library of the Netherlands.

Deventer est l'une des plus anciennes villes des Pays-Bas.

Over Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) profielfotoMijn naam is Justin, ik ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen. ook maak ik abstracte foto-kunstwerken met o.a. olie, water, ecoline en verf. Veel plezier bij het bekijken en/of bestellen van mijn foto's. Met vriendelijke groet, Justin - Justin Sinner Pictures - JustinSinner.nl - jsinnerpictures@hotmail.com - 0683699094

Alle werken