Visfuik in de Waddenzee bij Texel / Fish trap in the Wadden Sea near Texel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 260232
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
107 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is het kenmerkende visnet bij de KrasseKeet bij buurtschap Oost op Texel. In de gehele Waddenzee zijn van dit soort visfuiken te vinden.

This is the typical fishing net at the Krassekeet in township Oost on Texel. In the entire Wadden Sea you find this kind of fish traps.

Dies ist die typische Fischernetz am Krassekeet im östlichen Weiler auf Texel. im gesamten Wattenmeer , diese Art von Fischfallen zu finden.

Ceci est le filet de pêche typique au Krassekeet dans un hameau de l'Est sur Texel. dans l'ensemble de la mer des Wadden pour trouver ce genre de pièges à poissons.

Over Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) profielfotoMijn naam is Justin, ik ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen. ook maak ik abstracte foto-kunstwerken met o.a. olie, water, ecoline en verf. Veel plezier bij het bekijken en/of bestellen van mijn foto's. Met vriendelijke groet, Justin - Justin Sinner Pictures - JustinSinner.nl - jsinnerpictures@hotmail.com - 0683699094

Alle werken